INTERNATIONAL BRUG

3cmc vægt
3MMA vægt
a-pihp vægt
3MMC vægt
CBD-vægt
vægt af mephedren
Juklislab hævder ikke, at de tilbudte produkter lovligt kan købes uden for Holland. Køb af de tilbudte produkter er muligvis ikke lovligt af visse personer eller i visse lande. Hvis du køber de produkter, der tilbydes uden for Holland,
du gør det på egen risiko og er ansvarlig for at overholde lovgivningen i din jurisdiktion. Disse generelle vilkår og betingelser er underlagt den indenlandske materielle lov i Nederlandene uden hensyntagen til principperne om lovkonflikt.
Jurisdiktion over alle krav, der opstår i henhold til denne aftale, er udelukkende underlagt domstolene i Holland. Hvis nogen af bestemmelserne i disse generelle vilkår og betingelser viser sig at være ugyldige af en domstol med kompetent jurisdiktion,
ugyldigheden af en sådan bestemmelse påvirker ikke gyldigheden af de resterende bestemmelser i disse generelle vilkår og betingelser, som forbliver i fuld kraft og virkning. Intet afkald på et vilkår i disse generelle vilkår og betingelser betragtes som en yderligere eller langvarig afkald på et sådant udtryk eller andet vilkår.
Juklislab sender ikke til USA, og køber garanterer udtrykkeligt til Juklislab, at køber ikke sender produkter eller forsyninger købt fra Juklislab til USA. Juklislab forbeholder sig retten til efter eget skøn at
opsige din adgang til Juklislab-produkter og -tjenester, hvis det bestemmes, at køberen ignorerer disse vilkår og betingelser, og at Juklislab ikke er ansvarlig for juridiske konflikter eller skader, der skyldes konsekvenserne af en sådan tilsidesættelse eller vildledning.
Brugeren accepterer ikke at bruge navnet på Juklislab eller dets logo til noget salgsfremmende eller kommercielt formål eller noget andet formål uden forudgående skriftligt samtykke fra Juklislab.

Nyheder

forretningfakta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DA