За нас

Кои
ние сме?

Јуклислаб е мала компанија со повеќе од една деценија хемиско знаење. Нашиот фокус е создавање на нови молекули и проучување на овие материјали, сите во законските граници на ЕУ и нејзините земји. Многу од овие хемикалии се пласираат од наша страна. Тие се дизајнирани за лабораторија,
само за научна и индустриска употреба и може да биде опасно доколку се злоупотреби.

Ниту еден од нашите производи не е наменет за човечка исхрана. Мора да имате 18 години за да порачате.

Категорија 2fdck

Дополнителни информации

За да разговарате за пониски цени над 5 кг, посетете ја нашата веб-страница за партнери во групата шенгенлаб.com

Тековно законодавство

Сите производи мора да бидат легални во земјата на дестинација. Ние одржуваме база на податоци на закони што опфаќаат многу земји на ЕУ. Се прикажува во форма на црвена / зелена мапа на секоја страница на производот или врската подолу. Сепак,
одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во однос на локалните закони, бидејќи нашето истражување може да биде неточно.

мапа на правен статус

Плаќања

Ние прифаќаме биткоини и банкарски трансфери.

повеќе информации

Во случај да сакате да добиете дополнителни информации за нашата компанија или за нашите производи,
контактирајте не преку е-пошта дадени подолу КОНТАКТ.

Книга за гости

MK