! trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal = 547> Категорија: 2FDCK

2FDCK

Структура

IUPAC на 2FDCK е „2- (2-флуорофенил) -2- (метиламино) циклохексанон“, неговиот CAS број е 111982-50-4.

Хемиска структура на 2FDCK

Законитост

Овој производ мора да биде легален во земјата на дестинација, во спротивно нема да ја прифатиме нарачката. Одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во врска со локалните закони. Подолу ќе најдете мапа што покажува како ја гледаме моменталната состојба во врска со законитоста на 2fdck. Нашата студија за законот заклучи дека 2fdck не е регулиран во Холандија,
Шпанија, Романија, Лихтенштајн, Белгија, Португалија, Франција, Германија, Унгарија, Словачка, Полска, Чешка, Естонија, Хрватска, Бугарија, Ирска, Данска, Финска, Грција, Луксембург, Република Србија, Норвешка, Словенија.
Ако сметате дека оваа информација е неточна, испратете ни е-пошта со правни текстови. Испраќаме само на зелените површини.
Сигурни сме дека 2fdck е оневозможен во црвените зони. Не знаеме за сивите / кафеавите области. Ако сакате пратка до таква земја, ве молиме да ни ги доставите вашите локални правни текстови и по позитивна проверка ќе ја смениме бојата во зелена.

правна информативна мапа за нашиот производ 2FDCK, зелените се земји без забрана, црвената со забрана, сивата е непозната

ЦРВЕНА БОЈА - забрането. Ние не испраќаме 2FDCK таму

ЗЕЛЕНА БОЈА - правно. Ние испраќаме 2FDCK таму

СЕВА БОЈА „Непознато“. Испратете ни е-пошта пред да порачате

Опис на производот

2-FDCK е нова дисоцијативна супстанција од класата на арилциклохексиламин и се смета дека дејствува како антагонист на рецепторот на NMDA.

Долгорочни ефекти врз здравјето

Кога се користи сериозно за подолг временски период, се чини дека 2-флуородехлорокетамин покажува скоро идентични проблеми со мочниот меур и уринарниот тракт со оние што се наоѓаат во кетамин ("цитатис на кетамин").

Слика од нашиот производ 2FDCK-кристали што ги правиме во нашата посветена лабораторија

Прегледи на производи

12.07.2020
најдобрата замена на кетамин речиси и да нема голема разлика, најдобар квалитет, најдобра услуга и најдобра испорака. само пробај, нема да жалиш


15.05.2020
Прекрасни јаки мега карпи како и секогаш. Мојот омилен снабдувач на 2-FDCK, благодарам за прекумерната тежина и примерокот.


22.04.2020
Се е во ред! многу корисни продавачи моите пријатели се навистина среќни!


14.02.2020
Големи кристали и многу добар квалитет, моите пријатели забележаа силен дисоцијативен ефект 3 часа


Остави преглед


Не се пронајдени производи што одговараат на вашиот избор.

MK