! trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal = 547> Категорија: 3ММА

3ММА

Структура

IUPAC на 3MMA е "N-метил-1- (3-метилфенил) пропан-2-амин", неговиот CAS број е 1419922-19-2.

Хемиска структура на 3MMA

 

Законитост

Овој производ мора да биде легален во земјата на дестинација, во спротивно нема да ја прифатиме нарачката. Одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во врска со локалните закони. Подолу ќе најдете мапа што покажува како ја гледаме моменталната состојба во врска со законитоста на 3 мм. Нашата правна студија заклучи дека 3 милиони не се регулирани во Франција, Португалија, Холандија, Белгија, Шпанија, Словачка, Чешка, Швајцарија, Грција, Шведска, Естонија, Италија, Литванија, Луксембург, Република Србија, Словенија.
Ако сметате дека оваа информација е неточна, испратете ни е-пошта со правни текстови. Испраќаме само на зелените површини. Сигурни сме дека 3mma е забранета во црвените зони. Не знаеме за сивите / кафеавите области. Ако сакате пратка до таква земја, ве молиме да ни ги доставите вашите локални правни текстови и по позитивна проверка ќе ја смениме бојата во зелена.

правна информативна мапа за нашиот производ 3MMA, зелените се земји без забрана, црвена со забрана, сивата е непозната

Црвена боја - Забрането Ние не испраќаме 3MMA таму

Зелена боја - Правни Ние испраќаме 3MMA таму

Сива боја - Непознато Испратете ни е-пошта пред да порачате

Опис на производот

 

3MMA е нова и нема истражувања и извештаи за патувања преку Интернет.

Оваа хемикалија НЕ е 3-метоксиметамфетамин !!! Ве молиме, не мешајте ги двете, ова е метил верзија.

Слика од нашиот производ 3MMA-кристали што ги правиме во нашата посветена лабораторија

Прегледи на производи

Во моментов нема прегледи за производи за 3MMA, напишете го првиот.


Остави преглед


Ги прикажуваат сите резултати 5

MK