! trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal = 547> Категорија: 3ММЦ

3ММЦ

Структура

IUPAC на 3MMC е „2- (метиламино) -1- (3-метилфенил) пропан-1-еден“, неговиот CAS број е 1246816-62-5.

Хемиска структура на 3MMC

Законитост

Овој производ мора да биде легален во земјата на дестинација, во спротивно нема да ја прифатиме нарачката. Одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во врска со локалните закони. Подолу ќе најдете мапа што покажува како ја гледаме моменталната состојба во однос на законитоста од 3ммc. Нашата студија за законот заклучи дека 3ммц не е регулиран во Холандија,
Шпанија, Лихтенштајн, Бугарија, Луксембург, Грција.
Ако сметате дека оваа информација е неточна, испратете ни е-пошта со правни текстови. Испраќаме само на зелените површини. Сигурни сме дека 3ммц е забрането во црвените зони. Не знаеме за сивите / кафеавите области. Ако сакате пратка во таква земја, ве молиме да ни ги доставите вашите локални правни текстови,
и ќе ја смениме бојата во зелена по позитивниот тест.

правна информативна мапа за нашиот производ 3ММЦ, зелените се земји без забрана, црвена со забрана, сивата е непозната

Црвена боја - Забрането Ние не испраќаме 3ММЦ таму
Зелена боја - Правни Ние испраќаме 3ММЦ таму
Сива боја -Непознато Испратете ни е-пошта пред да порачате

Опис на производот

3ММЦ е член на група позната како заменети катинони, поткатегорија на амфетамини, сите се деривати на главната активна состојка во растението катула едулис во Источна Африка. 3-ММЦ првпат стана достапен на интернет пазарот за истражување на хемикалии кратко време по забраната за мефедрон.
Ова е истакнат пример за лек со модерен дизајн специјално избран за имитирање и / или замена на функционалните и структурните карактеристики на неговите неодамна контролирани претходници.

Користење на 3MMC

Патент WO / 2019/026019 од Голан Езекиел ги опишува методите на психотерапија со лекови со катинони, особено методите со употреба на 3-
метил метакатинон (3-MMC). Особено, обезбедени се методи и комплети за психотерапија со помош на лекови со 3-ММЦ за разни нарушувања и / или состојби, вклучувајќи ПТСН, ГАД и вознемиреност во врската.

Фармакокинетика

Студиите врз животни (свињи) покажуваат брза апсорпција со врвна концентрација постигната во рок од 5-
10 минути по орална ингестија (3 мг / кг) и полуживот во плазмата 0,8 часа. Оралната биорасположивост е 7% (што е иста како онаа пријавена за мефедрон), а авторите сугерираат дека 3-ММЦ можеби претрпел широк метаболизам од првото поминување.

Квалитет

Ние правиме 3ММЦ во нашата сопствена лабораторија, видете ја сликата подолу.
Има чистота над 99%. Ве молиме, држете се запечатени, или по некое време кристалите може да станат кафеави. За долгорочно складирање, одржувајте на -20 степени. Рок на траење е 7 години.

Слика од нашиот производ 3MMC-кристали што ги правиме во нашата посветена лабораторија

Прегледи на производи

05.02.2021
Без мамење, добар квалитет, добра испорака, тежината беше вистинска, сликите се вистински, ќе го добиете она што го гледате таму, како совршена услуга како и секогаш


02.02.2021
Нарачав малку 3 mmc за некои лабораториски експерименти и времето на одговор беше исклучително брзо. Ова беше втора нарачка што ја направив. Првиот, кој беше 4 см, пристигна без проблем неколку дена по нарачката и квалитетот беше многу добар.
Во второто имав проблем со локалниот провајдер и јуклислаб ми ја даде најдобрата поддршка на клиентите што можев да ја очекувам. Конечно го добив производот во совршена состојба. И првиот и вториот налог се пријатна и срдечна интеракција со јуклислаб,
Се надевам дека ќе можам да продолжам да го купувам нивниот производ, бидејќи ова е најдобриот снабдувач со кој сум работел во последниве години. Нивниот производ е квалитетен и тие ја имаат една од најниските цени што ги најдов на пазарот. Многу лесен за интеракција. Силно препорачувам да купувате производи на оваа страница.


16.09.2020
Ова е многу добар производ !! … Малку време за испорака е премногу, навистина е разочарување !!


08.07.2020

Само што добив пакет, ова е моја втора нарачка и како и секогаш квалитетот и услугата се едни од најдобрите. Ви благодариме за дополнителните грамови и примероци !!! Со нетрпение очекуваме да порачаме што е можно поскоро.

3mmc juklislab.com најевтино доверлив.


29.05.2020
3ммц изгледа многу добро. Зедов дополнителни примероци од 4 см! Моите пријатели сметаат дека овој квалитет е еден од најдобрите во Европа, бидејќи тие можат да се сетат. Јас сум клиент на Хунсинт од првиот ден и тој е оклопен добавувач Јуклислаб - лесен брз и многу пријатен за работа. Очекуваме повеќе понуди! Супер препорака! А +++


27.11.2019
Овој преглед е напишан од администраторот за да ја тестира функцијата.
Откако ќе платите нарачка, можете да напишете преглед.


Остави преглед


Не се пронајдени производи што одговараат на вашиот избор.

MK