! trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal = 547> Категорија: a-PiHP

a-PiHP

Структура

IUPAC на a-PiHP е "4-метил-1-фенил-2- (пиролидин-1-ил) пентан-1-еден", неговиот број на CAS е непознат.

Хемиска структура на a-PiHP

 

Законитост

Овој производ мора да биде легален во дестинацијата, или во спротивно нема да ја прифатиме нарачката. Одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во врска со нивните локални закони. Подолу најдете мапа што покажува како ја гледаме моменталната состојба во врска со законитоста на a-pihp. Нашето законско истражување заклучи дека а-пихпот не е регулиран во Холандија, Шпанија, Романија, Лихтенштајн, Словачка, Португалија, Словенија, Белгија, Бугарија, Естонија, Финска, Грција, Шведска, Луксембург, Република Србија.
Ако сметате дека овие податоци не се точни, ве молиме испратете ни е-пошта за нив, обезбедувајќи законски текстови. Ние испраќаме само до зелените површини. Сигурни сме дека a-pihp е забрането во црвените области. Не знаеме за сивите / кафеавите области. Ако сакате пратка во таква земја, ве молиме да ни ги доставите вашите локални законски текстови, и ние ќе ја смениме бојата во зелена по позитивна проверка.

правна информативна мапа за нашиот производ a-PiHP, зелените се земји без забрана, црвена со забрана, сивата е непозната

Забрането. Ние не испраќаме a-PiHP таму
Правни Ние испраќаме a-PiHP таму
Непознато Испратете ни по порака пред да порачате

 

Опис на производот

a-PiHP е синтетички стимуланс на категориите катинон и пиролидин, кој вклучува соединенија како MDPV, хексен и a-PHP. Тоа е хемиски поврзано со пролинтан. Дејствува како инхибитор на навлегувањето на норадреналин-допамин.

Слика од нашиот производ a-PiHP-кристали што ги правиме во нашата посветена лабораторија

Прегледи на производи

05.02.2021
Без измама, добар квалитет, добра испорака, тежина за жал беше прв пат под нарачана 10 добијте 8, сликите се вистински, ќе го добиете она што го гледате таму, толку совршена услуга како и секогаш


25.11.2020
[Англиски]
Втор ред, секогаш со прекумерна тежина, убави работи за истражување. Голема благодарност за бесплатниот примерок (нарачав два и дојдов три пакувања). Но, не знам што е, ќе ги погледнам сликите и ќе се обидам да сфатам што е. Ако не ви пречи и имате време, ве молам, испратете ми што е на n*c*.th*@gmail.com. Ви благодарам!
[Шпански]
Втор пат, секогаш повеќе, добар материјал за инвестиција. Ви благодарам многу за бесплатниот примерок (педи дос и виниерон трес енвиос). Но, не знам што е тоа, погледнете ги сликите и третирајте ги како и обично. Ако не увезувате и имате време да ве молам, што е an*c*.th*@gmail.com.
Благодарам


18.11.2020
(Англиски)
Ја добив мојата нарачка денес, ми требаше само еден ден откако ukукис лабораторија ми испрати следење, неверојатна брзина на испорака, мислам дека имаат локални добавувачи околу ЕУ или се само во мојата земја (западна европа).
Нарачав 5 грама и дојдов 5,65 грама, одлично.
Ви благодарам.
(Шпански)
Пријави ми педидо хој, соло и дисциплини што сакаш да ги следиш јукис лабораторија со ел кодого за следење, асоцијација на асоцијација, креација на дистрибуција на локации за Европа, како симплементарна естопанија на Европа.
Педи 5 грама и вино 5,65 грама, брилијантно.
Благодарам

Прикажани се 1 – 6 од 8 резултати

MK