! trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal = 547> Категорија: Мефедрен

Мефедрен

Структура

IUPAC на Мефедрен е „метил [1- (5-метилтиофен-2-ил) пропан-2-ил] амин, неговиот CAS број е 1340105-79-4.

Хемиска структура на мефедрен

 

Законитост

Овој производ мора да биде легален во земјата на дестинација, во спротивно нема да ја прифатиме нарачката. Одговорност на клиентот е да ги спроведе потребните истражувања во врска со локалните закони. Подолу ќе најдете мапа што покажува како ја гледаме моменталната состојба во врска со законитоста на мефедренот. Нашата правна студија заклучи дека мефедренот не е регулиран во Франција, Португалија, Италија, Холандија, Белгија, Шпанија, Ирска, Данска, Словачка, Чешка, Унгарија, Хрватска, Словенија, Швајцарија, Естонија, Финска, Грција, Шведска, Литванија , Луксембург., Република Србија, Норвешка, Словенија, Романија.
Ако сметате дека оваа информација е неточна, испратете ни е-пошта со правни текстови. Испраќаме само на зелените површини. Сигурни сме дека мефедренот е забранет во црвените зони. Не знаеме за сивите / кафеавите области. Ако сакате пратка до таква земја, ве молиме да ни ги доставите вашите локални правни текстови и по позитивна проверка ќе ја смениме бојата во зелена.

правна информативна мапа за нашиот производ Мефедрен, зелените се земји без забрана, црвена со забрана, сивата е непозната

Црвена боја - Забрането Ние не испраќаме Мефедрен таму

Зелена боја - Правни Ние го испраќаме Мефедрене таму

Сива боја - Непознато Испратете ни е-пошта пред да порачате

 

Опис на производот

Мефедренот е нов и не е проучен и има само неколку извештаи за патување преку Интернет.

Три извештаи

Мефедрен од Дрога

Првиот пат се обидов да го вдишам, но премногу ме повреди и ништо не се случи, па денес ставив малку на моето вино и падна голема грутка и по околу еден час тој започна да ја клоца по неа и ИСУС! Неверојатно е, симулира екстази, но имам помалку крцкање со заби и малку главоболка, но инаку е неверојатно.

Денес се обиде со 5-ММПА од истражувачки хемикалии

Денес пробав 5-MMPA

Бидејќи некои провајдери веќе имаат 5-MMPA на залиха и фактот дека тој сè уште е легален во некои земји каде катиноните и амфетамините се веќе нелегални, бев curубопитен. Така, нарачав чиста мрежа од 2g и чекав да пристигне.

Денес го направив мојот прв тест.

12.30: ручек.

13:00 часот: Измерете 25 mg 5-MMPA и земајте орално во капсула. Некои остатоци поставени под завесата. Вкусот не е лош и супстанцијата им даде енергичен зуи на непцата.

13:30: Ги препознав првите ефекти, слични на многу мала доза на амфетамин. Сепак, тие не станаа многу посилни. Се чувствува како добар дел од кофеин без нерви.

14:00 часот: Вдишав уште 20 мг to за да видам за што е способна супстанцијата. Мало согорување, но не и лошо. По 2 спрејови со солен спреј за нос, горењето исчезна. Поттикот е препознатлив и се чувствува скоро исто како амфетаминот - но многу послаб.

Сега е 14,15 часот и зајакнувањето на супстанцијата е дефинитивно таму и се чувствува многу мазно. Допаминергичните ефекти ги надминуваат ефектите на норадреналин.

УРЕД: Јас инсуфилирав уште 20 мг во 15:00 часот со малку и само краткорочни ефекти. Инсуфлацијата дефинитивно не е голема ROA. Следниот пат кога ќе пробам 50 мг орално како почетна доза.

Генерално интересна материја за работа, игра или учење. Мислам дека е премногу слабо за забава или занес.

Преглед на мефедрен (5MMPA) од истражувачки хемикалии

Tl, dr: Суптилна еуфорија и стимулација, како мали дози од 4 mmc, но повеќе од позадината. Зема мали дози прибл. 50-80mg назално и со падобран околу 120mg.

Нарачав 1гр од новиот 5ММПА (5-метил-метиопропамин) прашок „4ммц замена“.

После тест за алергија, зедов мали отоци од 50 мг за да ја тестирам дозата бидејќи не најдов ништо за дозирање преку Интернет.

Чувствував еуфорија околу 20 минути и го правев тоа на секој час или во секој случај, никогаш не надмина 80 мг назални модринки. Еуфоријата никогаш не преовладуваше, па скокнав со падобран околу 100 мг и повлеков нов удар по околу 1 час.

Видов неколку пријатели на кои им поделив неколку удари, сите зедоа 4 mmc неколку пати и единствениот што добро го најде тоа беше пријател кој направи 4 mmc само еднаш.

Моите пријатели престанаа да земаат отоци, бидејќи горењето беше премногу интензивно за нив. Малку како 4ммц, но повеќе како игли отколку вообичаените 4ммц, но како и да е, добро сум, го направив остатокот и скокнав со падобран повторно околу 120 мг.

Хранењето не е таков проблем како со другите кати или амфис, но сепак е тешко со суви работи, затоа водата треба да биде таму.

Денот го завршив со малку GBL што ми се најде.

Следниот ден беше добро, беше малку уништено, но мислам дека е повеќе поради малку сон.

Пробувам мефедрен (5-MMPA) Ако умрам RIP од истражувачки хемикалии

Пробувам мефедрен (5-MMPA) ако умрам RIP

Сериозно, добар пријател ми даде 42 мг 5-ММПА, јас шмркав како 6 мг пред 30 минути,

Немам толеранција на стим (или многу мала толеранција на допамин)

Производот изгледа моќно, чувствував 6 мг и ќе земам поголема доза.

Беше супер, но јас повеќе би сакал да земам добар катинон како 3 mmc / nep од ова, можеби им требаат поголеми дози, не знам дека имам само 43 мг.

Уф, можеби реков дека во секој случај, овој производ е многу добар и моќен, многу допамин, чувствувам малку серотонин

Само шмркав, издржав неколку часа, пушев плевел / хаш после тоа и спиев без проблем.

Слика од нашиот производ Мефадрен-кристали што ги правиме во нашата посветена лабораторија

Прегледи на производи

Во моментов нема прегледи за производи за Мефедрен, напишете го првиот.


Остави преглед


Ги прикажуваат сите резултати 5

MK