2fdck 5 грама

150.00 

2-FDCK е аналог на кетамин каде групата хлор се заменува со флуор.

Категорија:

Опис

нарачајте 2fdck

Дополнителни информации

Тежина 0,5 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „2fdck 5 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „2fdck 5 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK