2 часот попладне 50 грама

2 часот попладне 50 грама

250.00 

2FPM е наводен инхибитор на навлегување на допамин и норадреналин со релативно краток биолошки полуживот. Неговиот структурен изомер на 3FPM и супституиран фенметразин. Врзувањето со рецепторот е послабо во споредба со 3FPM.

Категорија:

Опис

2 часот попладне 50 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,50 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „2fpm 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „2fpm 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK