3fma 50 грама

400.00 

3-ФМА е флуорирано соединение на амфетамин кое произведува ентактогени и стимулативни ефекти - комбинација на еуфорија и функционалност.

Категорија:

Опис

3fma 50 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,50 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3fma 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3fma 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK