3ММА 10 грама

180.00 

3-метил-метамфетамин (3-Me-MA, 3MMA) е нов изум од Јуклислаб. Ова е аналог на β-корпа на 3MMC (амфетамин верзија на 3MMC).
Други имиња: 3, N-диметиламфетамин, 3-Me-MA, 3MMA, Ема

Категорија:

Опис

3ММА 10 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,10 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMA 10 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMA 10 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK