3ММЦ 25 грама

200.00 

3MMC, исто така наречена 3-MethylMethCathinone, е нова истражувачка хемикалија од заменетото семејство катинони. Тоа е структурен изомер на мефедрон. Достапно во огромни бели кристали.

Опис

3ММЦ 25 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,25 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMC 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMC 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK