3ММЦ 50 грама

300.00 

3MMC, исто така наречена 3-MethylMethCathinone, е нова истражувачка хемикалија од заменетото семејство катинони. Тоа е структурен изомер на мефедрон. Достапно во огромни бели кристали.

Опис

3ММЦ 50 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,50 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMC 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „3MMC 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK