а-пихп 1000 грама

2,200.00 

Масовно нето цени без ДДВ!
α-PiHP, исто така наречен α-пиролидиноизохексафенон, е нова истражувачка хемикалија од заменетото семејство катинони со структурни сличности со MDPV. Изложува многу силна стимулација и се смета дека е инхибитор на повторното внесување на адреналин и допамин.

Категорија:

Опис

а-пихп 1000 грама

Дополнителни информации

Тежина 1 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „a-pihp 1000 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „a-pihp 1000 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK