а-пихп 50 грама

300.00 

α-PiHP, исто така наречен α-пиролидиноизохексафенон, е нова истражувачка хемикалија од заменетото семејство катинони со структурни сличности со MDPV. Изложува многу силна стимулација и се смета дека е инхибитор на повторното внесување на адреналин и допамин.

Категорија:

Опис

а-пихп 50 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,50 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „a-pihp 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „a-pihp 50 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK