CBD Изолирајте 25 грама

150.00 

Канабидиол или „CBD Isolate“ е не-психоактивен канабиноид. Медицински има антиконвулзивно, антиинфламаторно дејство, ослободувајќи од анксиозност и анти-гадење. Проучени се и други фармаколошки ефекти како антипсихотичен ефект.

Категорија:

Опис

CBD Изолирајте 25 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,25 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „CBD Isolate 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „CBD Isolate 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK