хекс-ен 100 грама

550.00 

HEX-EN, исто така наречен N-EthylHexedrone, е нова истражувачка хемикалија од семејството на заменети катинони со структурни сличности со Pentedrone. Изложува многу силна стимулација и се смета дека е инхибитор на навлегувањето на адреналин и допамин. Неодамна направивме кристали кои се екстремно големи, белата боја не е про transparentирна.

Опис

хекс-ен 100 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,100 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „hex-en 100 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „hex-en 100 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK