хекс-ен 5000 грама

10,000.00 

Не е достапно

HEX-EN, исто така наречен N-EthylHexedrone, е нова истражувачка хемикалија од семејството на заменети катинони со структурни сличности со Pentedrone. Изложува многу силна стимулација и се смета дека е инхибитор на навлегувањето на адреналин и допамин. Неодамна направивме кристали кои се екстремно големи, белата боја не е про transparentирна.

Опис

шеснаесетник 5000 грама - Најголеми нето цени без ДДВ

Дополнителни информации

Тежина 5 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „hex-en 5000 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „hex-en 5000 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

MK