Мефедрен 25 грама

400.00 

Мефедренот (5-MMPA) е нов изум од Juklislab, со споредливи својства на ослободување како што се 4FA или 4MMC. Добиено е од метадрен (метиопропамин) со додавање на метил-како метил група на спротивниот крај од прстенот на тиофен и на тој начин го добила своето име. Направивме прав и кристали, но тоа не се искристализира добро.

Категорија:

Опис

Мефедрен 25 грама

Дополнителни информации

Тежина 0,25 кг

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „Mephedrene 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Осврти

Сè уште нема прегледи

Бидете првиот што ќе ги прегледа „Mephedrene 25 грама“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

MK